Vrachtwagenchauffeur CE Winkeldistributie WaalwijkVrachtwagenchauffeur CE Winkeldistributie Waalwijk

1 week geleden Amsterdam
Vacature omschrijving

Vrachtwagenchauffeur

Wat ga je doen:
Zorgen dat de SPAR klanten hun boodschappen kunnen doen. Dat klinkt als een simpele vacature, maar dat is het niet. Wel leuk voor een chauffeur die van een uitdaging houdt. Vanaf het DC in Waalwijk ga jij als vrachtwagenchauffeur Nederland tot Zwolle bevoorraden. Het leuke is dan ook dat je veel afwisseling hebt in je ritten. SPAR heeft, naast grote moderne filialen, ook veel ‘kleinere’ buurt- en campingwinkels.

Vanuit Waalwijk sta je de éne dag op het strand in Zoutelande en de andere dag naar je collega's in Heerenveen. Wij rijden voor de SPAR met een trailer, bakwagen, LZV of dubbeldekker. Werktijden liggen tussen 3.00 en 17.00 uur.

Op papier lange dagen, maar door de afwisseling gaan ze helaas snel voorbij. Word jij, als chauffeur, graag uitgedaagd met onze verschillende mooie wagens op verschillende locaties en situaties. Dan is dit DE baan voor jou!

Wat krijg je ervoor terug:
Een salaris in schaal D, volgens cao Beroepsgoederenvervoer, inschaling afhankelijk van ervaring (€ 12,14 - € 15,36) exclusief toeslagen van 150% zaterdag, 130% overwerk en zondag 200%

Heb jij onze nieuwe gekoelde dubbeldekker bij SPAR als eens gezien? Deze werkgever investeert in goed materieel voor jouw gemak en veiligheid. Jouw collega’s over standplaats: Waalwijk: familiecultuur, zelf laden en lossen (fitness abonnement kan je opzeggen), je komt overal, maar dan ook echt letterlijk overal! Als je voor SPAR rijdt is jou niks te gek en zie je alles als een uitdaging!

Iets voor jou?
Solliciteer via de sollicitatieknop!

2174955

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

contact

Monique de Jonge-Verwey
[email protected]
0629567626