Sollicitatiekleding: Volg een workshop kleding en uitstraling op 15 december in Amsterdam

Wat trek jij aan als je gaat solliciteren? Heb jij favoriete sollicitatiekleding? En uitstraling, wat is dat eigenlijk? Wat bedoel je wanneer je van iemand zegt dat hij of zij een geweldige uitstraling heeft? Volgens Van Dale is uitstraling ‘het natuurlijke vermogen het publiek in de ban te krijgen van je eigen, krachtige persoonlijkheid’. Dat zou betekenen dat uitstraling alleen voor theaterpersoonlijkheden en popsterren is weggelegd, en dat het vergelijkbaar is met de X-factor, iets wat iemand tot een talent maakt. Is dat zo?

Wat kan kleding voor je doen

In de workshop 'kleding en uitstraling'  gaan je onderzoeken wat uitstraling is, en hoe je die van jou kunt beïnvloeden met je kleding. Want kleding speelt een belangrijke rol bij de indruk die je maakt. Als secretaresse weet je dat maar al te goed. Je krijgt een praktische methode aangereikt die je kunt gebruiken om snel in te schatten wat je met je kleding uitstraalt, en je gaat er meteen mee aan de slag.

Wil je volop profiteren van deze workshop, trek dan iets aan waar jij je top in voelt, waarvan je weet: ja, dit ben ik helemaal!

De workshop Kleding en uitstraling wordt verzorgd door Janny ter Meer van Het Stijlmeer uit Overveen. Janny is integraal image consultant of kledingcoach, wat inhoudt dat ze bij haar advies niet alleen het uiterlijk betrekt (wat past bij de kleur van je huid, haar en ogen, en bij je figuurtype), maar ook het innerlijk, de persoonlijkheid: hoe laat je aan de buitenkant zien wie je aan de binnenkant bent? Ze is een van de twintig image consultants in Nederland die bevoegd is met het Stijlkwadrantenspel® te werken.

Aanmeldingen: [email protected]
Kosten: 25 euro inclusief lunch
Datum: 15 december
Locatie: Van der Valk Schiphol te Amsterdam
Tijd: 09.30 - 14.00 uur