Personeel Werven

Wilt u Internationaal Personeel Werven?

  1. Binnen 5 minuten uw vacature online
  2. Dagelijks +120.000 vacatures op de site
  3. Bereik onder +150.000 kandidaten
  4. 24/7/365 toegang tot uw recruitment account
  5. Sollicitaties per email ontvangen of via uw eigen site
  6. Performance statistieken van geplaatste jobs

Werf uw personeel via de vacaturesite van Jobselectie

Het werven van personeel hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Jobselectie maken we het vinden van de juiste match eenvoudig!
Sinds 2010 zijn wij actief in de vacaturemarkt en helpen we bedrijven en intermediairs met personeel werven.

Eenvoudig personeel zoeken via onze nationale vacaturebank

Met behulp van onze online vacaturebank kunt u eenvoudig naar personeel zoeken. U kunt bij ons online personeel werven, door u te richten tot een grote groep Nederlanders dat staat te springen om het talent voor u in te zetten. Nederland zit vol met talent, plaats uw vacatures en weet het via Jobselectie te vinden.

Online vacatures plaatsen op Jobselectie

Wilt u online vacatures plaatsen, om een zo groot mogelijk publiek aan te spreken? Wij brengen uw vacature in beeld bij een grote groep talentvolle werknemers, van starters tot carrièretijgers en van fulltime werknemers tot iedereen die graag parttime voor u aan de slag gaat. Geef aan waar u naar op zoek bent, zodat u het talent van Nederland zo effectief mogelijk aan kunt spreken.

Online personeel werven

Kent u de voordelen van online personeel werven? Wij zorgen er als vacaturebank voor dat u een grote groep talentvolle potentiële werknemers kunt bereiken, met behulp van een enkele vacature. Stel de vacature aantrekkelijk op en wij zorgen ervoor dat onze bezoekers deze goed te zien krijgen. Het vinden van nieuw talent wordt een stuk eenvoudiger, door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van het internet. Als Jobselectie bieden wij u interessante mogelijkheden voor vacatures plaatsen.

Pro actief personeel zoeken in de CV database

Na het online plaatsen van vacatures kunt u ook actief zelf kandidaten benaderen. Door te zoeken in de CV database benadert u zelf personeel dat u geschikt acht voor de openstaande vacature. Middels handige zoekopties wordt het zoeken naar een geschikt CV kinderspel!