Financieel-administratief medewerkerFinancieel-administratief medewerker

1 week geleden Amsterdam
Vacature omschrijving

Ben jij bekend met administratieve werkzaamheden en processen? Werk jij secuur en kent Excel voor jou geen geheimen? Buig jij je graag over je diverse administratieve werkzaamheden? Dan heeft de Technische Unie in Amsterdam voor jou de ideale functie. Wordt financieel-administratief medewerker voor 32-40 uur in de week.

Wat bieden wij jou?
- Een baan als financieel-administratief medewerker;
- Een bruto salaris van €11,68 per uur;
- Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur;
- Tijdelijke functie van 6 maanden.

Werken bij de Technische Unie
Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland. Met ruim twee miljoen artikelen van meer dan 700 leveranciers levert Technische Unie installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, (luxe) sanitair, verwarming en klimaattechniek.

Bij Technische Unie werken ongeveer 2000 medewerkers verdeeld over 37 vestigingen, 2 distributiecentra, 22 overslagpunten en het centrale kantoor in Amstelveen.

Wat ga je doen?
Bij de Technische Unie ben je verantwoordelijk voor het bewaken en beheren van het uitstaande debiteurensaldo binnen het geformuleerde kredietbeleid. Belangrijke onderdelen zijn de administratie, service en advies. Het realiseren van hoog serviceniveau voor klanten op gebied van financiële administratie. Deskundige partner zijn voor de klant en het verlagen van de risico’s voor de Technische Unie door beheer van het betalingsverkeer.


Wie ben jij?
- Je hebt MBO opleiding gevolgd, Financieel medewerker is een pré;
- Je hebt de mentaliteit van een doorpakker;
- Je bent aantoonbare ervaring met excel;
- Aantoonbare administratieve werkervaring;
- Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift;
- Je bent betrokken, collegiaal en goed kunnen samenwerken.

Ben jij de administratief medewerker die de Technische Unie zoekt? Wees er snel bij en solliciteer direct via de sollicitatiebutton! Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust via de onderstaande contactgegevens.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

contact

Koiter, Chesron
[email protected]
078-6475377