Er was eens een tijd dat...

Vroeger, er was eens een tijd dat, een tijd dat alles gratis was op Vacature XL.
Echter veranderen tijden en zo ook het beleid van Vacature XL.

Vacature XL vraagt nu een kleine vergoeding voor het plaatsen van vacatures

Vroeger in die goede oude tijd kon ieder bedrijf zijn banen gratis plaatsen op Vacature XL. Echter kunnen wij helaas niets gratis inkopen bij onze leveranciers. Zoals je zult begrijpen zorgt dat voor enige frictie.

Door een kleine vergoeding te vragen (administratie kosten) zijn we beter in staat om Vacature XL te verbeteren en naar een hoger niveau te tillen.

Na jaren als gratis vacaturebank door het leven gegaan te zijn, willen we nu een volgende stap zetten met de bedrijven die bereid zijn een kleine vergoeding te betalen.

Waarom dan niet meer gratis?

Gratis vacatures plaatsen bracht voor Vacature XL een aantal nadelen met zich mee.

  • Ieder bedrijf kan zijn vacatures plaatsen, dus ook bedrijven die je liever kwijt dan rijk bent. Het zet de deur open naar lage kwaliteits banen.
  • Een website van een dergelijke omvang van Vacature XL vergt hoge kosten voor onderhoud en beheer en dat gaat niet samen met duizenden gratis vacature plaatsers.
  • Gratis klanten verwachten net zoveel service en reacties op gratis geplaatste vacatures als op betaalde sites (dat is onmogelijk)
  • We betalen geld voor het genereren van traffic voor betaalde klanten terwijl gratis klanten daar van mee profiteren (dat is oneerlijk)
  • Betaalde adverteerders worden onder gesneuveld door grote bulk vacatures van grote intermediairs

Ben jij alleen op zoek naar gratis oplossing dan is dit de tijd dat we uit elkaar zijn gegroeid en we afscheid moeten nemen. Alle banen die online stonden zijn per direct offline gezet.

We bedanken je uiteraard dat je misschien wel jaren gebruik hebt gemaakt van onze dienstverlening!

Realiseer je dat het voor ook altijd hard werken is geweest.
Wil je echt weten hoe ik de afgelopen jaren heb ervaren? Lees dan het blog over het avontuur over de oprichting van Vacature XL en hoe de groei is verlopen met vallen en opstaan.

En hoe nu verder als ik wel wil betalen voor Vacature XL?

Ben je bereid een kleine investering te doen, dan ben je natuurlijk weer van harte welkom op Vacature XL.
Je kunt een vacature pakket kiezen dat past bij jouw wensen om je banen weer online te krijgen.

Kort samengevat: Wil je weer gebruik maken van Vacature XL dan dient er eerst een vacature pakket geselecteerd te worden.