Bijscholen in de IT? Check de mogelijkheden van E-learning

Zo ging dat vroeger!

Vroeger, die goede oude tijd toen alles nog offline plaatsvond.

Lange reistijden, files en drukte in de trein om op plaats van bestemming te komen. Tegenwoordig gaat het anders en kun je jouw ict trainingen online volgen met E-learing.

Zo gaat het tegenwoordig!

Als IT'er ben en leef je online, waarom dan je opleiding offline volgen?! Dit is natuurlijk een grote frustratie dat jij op een plek aanwezig moet zijn, en vooral als het net heel erg ongelegen komt.

Met E-learning volg je een opleiding op het moment dat het jou uitkomt, dus gewoon op de bank met je Ipad of in de huiskamer.

Vergroot je carrière kansen

Op Jobselectie zie je veel verschillende vacatures online staan, ook binnen de IT. Maar soms worden certificeringen gevraagd zoals MCSE, MCSA of MCITP. Heb je die niet dan kan Microsoft E-learning de uitkomst bieden.

Je moet je dus afvragen of je er misschien verstandig aan doet om een training online te volgen om zo meer kans te maken op die droombaan. Wij denken van wel!

Welke trainingen kan ik online volgen

ICT trainingen biedt een groot scala met verschillende training binnen de IT, denk daarbij aan:

 • Trainingen voor systeembeheer
 • Netwerkbeheer
 • Database trainingen over Oracle en Microsoft servers
 • Programmeren
 • Of om je kennis van systemen te verbeteren zoals Microsoft office, Adobe of SAP

De voordelen van e-learning op een rij

Zoals we al aangeven heb je niet meer de frustratie dat het jou ongelegen komt, je bepaald immers zelf wanneer je start. Enige discipline is dus wel van belang!

 • Kosten besparing
  Het volgen van online trainingen kan wel 80% goedkoper zijn dan een normale opleiding op locatie, tel uit je voordeel.
 • Je krijgt eerder je opleiding vergoed
  Omdat je nu zelf kunt bepalen wanneer je de training volgt kun je dus ook in het weekend aan de slag gaan. Dit bespaart jouw baas kosten omdat je niet onder werktijd een opleiding hoeft te volgen. Een kosten besparing voor je baas en een voordeel voor jou. Gebruik dus ook dit argument.
 • Leren wanneer het jou uitkomt
  Je neemt het heft in eigen handen en bepaald zelf wat je lestijden zijn. Ben je productiever in de avond, nacht of echt een ochtend mens?